Tønsberg og Omegn Pistolklubb

Production

Production

Klasse – Production

Production klassen er den med mest deltakere, klassen var en gang i tiden ment å være en entry-level klasse hvor man benyttet standardiserte våpen med få muligheter til modifisering av våpen og tilbehør. Det er en egen liste over tillate våpen i denne klassen, den finner dere her.

De mest brukte våpnene i denne klassen er CZ og Tanfoglio, tett fulgt av Sig Sauer, Glock og noen andre varianter. CZ og Tanfoglio er årsaken til utsagnet “klassen var en gang i tiden ment”.. Nivået i production er enkelte steder skyhøyt, og de mest brukte våpnene i dag (CZ Shadow / Tanfoglio Stock II/III) er betydelig oppgradert fra det de en gang har vært. Uavhengig av det er Production den enkleste og rimeligste klassen å komme i gang med. Det er kun 9mm som gjelder, og det er såpass med begrensninger på våpen og magasiner at det er mulig å komme i gang med en rimelig kostnadsramme.

Her er listen for godkjente pistoler i Producion-klassen: Prodlista

Production Optics er en ny klasse som er på prøve i år, 2018.

Man kan da montere optikk eller "red dot" sikte på pistolen. Det er ikke lov å modifisere eller bearbeide sleiden for å tilpasse\montere sikte og baser.

 

 

TØNSBERG OG OMEGN PISTOLKLUBB
POSTBOKS 296
3101 Tønsberg
Org. 990 755 191

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift