Vi klargjør for en begrenset åpning tirsdag 12. Mai kl 18.00

Vi åpner for trening og utleie av våpen. Det vil bli 3 standplasser på øvre bane og 3+1 på nedre bane for å overholde avstandsreglene. Det må bookes tid (1 time) på alle standplasser.

Bestilling gjøres ved å klikke på denne linken: BOOKING

Vi henstiller til alle om å bare booke en time av gangen slik at alle som ønsker å skyte kan gjøre det. Vi beholder 1 standplass på nedre bane til drop-in, og vil ha begrenset antall sitteplasser i cafe-området tilgjengelig, så folk må komme når de skal skyte, og forlate hula når de er ferdige.

Her er utdrag av regler som skal følges, vi har ikke en dedikert person som kan følge opp smittevernreglene, så vi forholder oss til punkt 2:

NSFs særidrettslige koronavettregler:

  1. All organisert skyting skal ha en ansvarlig arrangør, som blant annet skal følge opp smittevernreglene, herunder sørge for deltagerlister over alle som er tilstede.
  2. Hvis ikke punkt 1 kan oppfylles, kan det maksimum være 5 personer samlet i gruppe.
  3. Det skal til enhver tid være minimum 1m avstand. Dette gjelder også på fellesområder, på og utenfor banen.
  4. Det er tillatt å låne bort eget våpen og utstyr så lenge det følges rutiner for smittevern (jamfør neste punkt).
  5. Klubbvåpen kan under organisert trening, av ansvarlig arrangør lånes ut til medlemmer. Ansvarlig arrangør plikter da å sørge for at det oppnevnes en person som får ansvar for grundig overflatedesinfeksjon av utlånt våpen både før og etter bruk. Skytterne skal også vaske hendene med vann og såpe eller desinfisere hendene før og etter bruk.
  6. Ved liggende skyting skal skytteren benytte egne skytematter.

Hele artikkelen kan leses her; https://www.skyting.no/2020/05/07/informasjon-om-handtering-av-corona-viruset-for-utovere-og-ledere-til-internasjonale-konkurranser/

Støtt oss

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift